acro pakjes en jurkjes

altijd uniek en op maat gemaakt …

Acropakjes en jurkjes zijn een onderdeel van turnpakjes.tk . Voor ieder duo of triopakje word een apart ontwerp getekend. Hier gaat veel tijd in zitten , de pakjes zijn dan ook vaak een stuk duurder dan een gewoon turnpakje. U kunt ervoor kiezen om het pakje zelf te "stenen"wat al aanzienlijk scheelt in de kosten . U levert het ontwerp aan , en samen gaan we kijken of dit kan en hoe we de prijs voor u aanvaardbaar gaan houden. Onderaan deze pagina vind u de algemene voorwaarden speciaal voor acrokleding


Prijs acropakje

                                                                                                                

pakje zonder mouw ronde hals

de basisprijs van dit pakje in een effen stof is 40 euro

pakje met mouw ronde hals

de basisprijs van dit pakje in een effen stof is 55 euro

pakje met mouw en kraag

de basisprijs vandit pakje in één effen stof is 80 euro ( 2e rokje en inknippen van de rokjes kost extra )

U kunt een acropakje net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen uit een stof van de opruiming wat de prijs aanzienlijk drukt. U kunt ervan uit gaan hoe meer werk er aan een pakje is, hoe duurder het word. Veel applicaties ( de gekleurde figuren op een pakje ) maken het duurder , ook glittersteentjes drijven de prijs op . U kunt natuurlijk ook zelf de steentjes erop plakken ! Denkt u eraan dat als er stof speciaal besteld moet worden het wat duurder word ? Niet te laat bestellen want er gaat veel tijd in zitten en onderdaan goed de algmene voorwaarden speciaal voor acropakjes goed doorlezen !

voor alvast een beetje inspiratie …

hieronder vind u een aantal van de pakken die ik gemaakt heb door de jaren heen , deze dienen puur ter inspriratie , een zelfde pak word nooit 1 op 1 nagemaakt ( dus ook niet met pakjes die door anderen dan mijzelf zijn gemaakt ! )


algemene voorwaarden voor acropakjes
Uw acropakje word zo exact mogelijk aan de hand van  uw tekening nagemaakt . Na uw goedkeuring van de tekening op originele grootte wordt het pakje gemaakt exact hoe het op de patroon tekening staat, hierna kan er niets meer aan veranderd worden . Het pakje is met uiterste zorg op maat gemaakt, allemaal hand & knipwerk waardoor er kleine verschillen in de applicaties, vorm en verhouding kan zijn, zeker bij lengte of breedte maten is dit niet te voorkomen. Ervaring leert dat dit amper opgemerkt wordt. In principe worden acropakjes zoveel mogelijk naar standaard maten gemaakt om vormverschillen in applicaties te voorkomen
Het aanpassen van Acropakje/turnpakje na levering  kost altijd  35 euro per uur. Meet u dus vooral goed , de kosten worden altijd  aan U doorberekend evenals de verzendkosten.
Meetfouten zijn ALTIJD voor de klant evenals alle kosten ( arbeidsloon + matriaal kosten ) die later nog gemaakt worden om het pakje aan te passen. De maat van een pakje aanpassen zie je altijd , hier kan helaas niets aan gedaan worden .. Turnpakjes.tk behoud zich het recht voor om uw pakje niet aan te passen , aanpassen gebeurd alleen in heel uitzonderlijke gevallen en alleen in overleg .  Het pakje wat aangepast moet worden dient gewassen aan geleverd te worden en mag pas na overleg opgestuurd worden .
Later bijgemaakte pakjes kunnen afwijken van het orgineel.
Uw aanbetaling is bedoeld voor het kopen van matrialen , deze word nooit terugbetaald . Er word NOOIT geld terug betaald op acropakjes

Door uw bestelling/aanbetaling/eindbetaling geeft u aan accoord te gaan met bovenstaande ( Burgerlijk Wetboek, Boek 7. Bijzondere overeenkomsten, Titel 1. Koop en ruil, Afdeling 9A)